Vijf oefeningen die goed zijn voor billen en benen

Vijf oefeningen die goed zijn voor billen en benen

Wil je ook je billen en benen trainen, maar je weet niet waar je moet beginnen!? Ik ben coach Katarina (Instagram: @katarina_nutrofit) en in deze artikel ga ik jullie helpen naar mooi gevormd billen en benen.

 

Om mooie billen te hebben, mag je je benen niet vergeten! Want als je je billen oppompt, worden je benen en heupen getransformeerd! Dit proces is niet te scheiden! Het resultaat is een mooi en esthetisch figuur!

Top 5 van Coach Katarina:

  1. Neutral-stance Smith Machine squat

Deze oefening geeft een flinke boost aan de groei van de billen, het vormt tevens het transfergedeelte van het bovenbeen! In deze simulator kun je een heel groot gewicht dragen, wat erg belangrijk is, en tegelijkertijd je evenwicht bewaren!

  1. Verhoogde Smith Machine lunges

Ik geef de voorkeur aan deze lunge omdat de belasting wordt verschoven naar de gluteus maximus, waardoor het ronder wordt! Het voegt ook definitie toe aan de achterbenen.

  1. Deadlift halterstang met stijf been

Deze versie van Deadlift is zeer geschikt voor meisjes, de oefening is zo effectief dat het met een laag gewicht gedaan kan worden. Ook geweldig om op te warmen terwijl je alle spieren in de achterkant van je lichaam van nek tot hielen trekt!

  1. Barbell booty dip

Helaas, zonder het werk van het heupgewricht, zullen er geen mooie billen zijn! Door deze oefening correct uit te voeren, zullen je bilspieren omhoog worden getild. Kleed je bikini gerust aan!!!

  1. Singel-leg prees

Om van de holtes van de billen af ​​te komen! Doe deze oefening met één been. Plaats je voeten zo dat je tenen 30 graden opzij staan ​​en druk met je hiel zodat je de spanning aan de zijkant van de heup en billen voelt!

 

Deze oefeningen met een geleidelijke gewichtstoename, in 4 weken, zullen je helpen om mooie billen en benen te vormen!!!

Liefs,

Coach Katarina

Terug naar blog

Reactie plaatsen