Over Ons

Wij zijn een jong, getrouwd stel en hebben twee prachtige kinderen. Wij zijn beide altijd sportief en weten hoe belangrijk het is om goede kwaliteit en fijn zittende sportkleding te hebben. Vandaar ook deze spannende onderneming in de hoop vele mensen gelukkig, sportief en enthousiast te maken en te houden.

De naam SheeR is voor twee redenen gekozen. De eerste is vanwege de betekenis in het engels, puur en transparant. En in het Perzisch, leeuw. Wat ons gelijk brengt op de tweede reden. Sterrenbeeld leeuw staat bekend als loyaal, zelfverzekerd, erg betrouwbaar en houden zich aan afspraken. Dit zouden wij als ondernemer ook graag op u overbrengen.

In de toekomst zullen er meer mooie producten komen voor onder andere mannen en kinderen. Stay Tuned en volg ons ook op Instagram. Eventuele vragen zijn altijd welkom. Wij zijn erg enthousiast om ons bedrijf te laten groeien samen met jullie.
 
Ben je opzoek naar een product en het staat er niet tussen, wees welkom om ons te mailen naar info@sheer-fit.com, met een foto van het product. Wie weet zie je het terug in ons assortiment.
Veel plezier op onze website

Stay Healthy, Stay SheeR