Vijf tips voor het opbouwen van kracht in je bovenlichaam en armen

Vijf tips voor het opbouwen van kracht in je bovenlichaam en armen

Wil je meer kracht in je bovenlichaam en arm om mee te beginnen, laat mij (Instagram @happyandhealthy.nina) je een paar van mijn favoriete oefeningen in de sportschool laten zien die me hebben geholpen de kracht in mijn bovenlichaam te verbeteren.

 

  1. Lateral raise

Mijn oefening om naar de schouder te gaan, is de laterale verhoging. Ik heb het gevoel dat het me zo goed heeft geholpen en het heeft me veel kracht in mijn schouders gegeven! Zorg ervoor dat je je armen recht houdt tijdens deze oefening!

  1. Chest press

Mijn favoriete borstoefening is een chest press. Dit kan op 2 verschillende manieren: met een barbell of met losse gewichten. Ontdek gewoon wat je het leukst vindt!

  1. Hammer curl

Een hammer curl is mijn oefening als ik mijn biceps wil trainen. Het is zo'n uitnodigende oefening! Zorg ervoor dat je je ellebogen naast je lichaam houdt als je een hamerkrul doet!

  1. Triceps pulldown

Een tricep pulldown is zo'n goede oefening om je triceps te trainen! Ik denk dat het zo'n zware oefening is als je jezelf echt pusht om meer gewicht te doen. Net als tijdens de hamerkrul, moet je je ellebogen echt naast je lichaam houden!

  1. Row back oefening

Een van mijn favoriete rug oefeningen is de roeioefening. Er zijn 2 verschillende manieren om deze oefening uit te voeren: met een barbell of met losse gewichten. Ik vind het leuker met een barbell. Zo focus je op 1 kant tegelijk.

Veel plezier met het bouwen van dat bovenlichaam. Je kunt het!

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen